UPIŠITE POJAM ZA PRETRAGU I PRITISNITE ENTER

Naše usluge

Farmis d.o.o. obavlja poslove zastupanja na teritoriju BiH domaćih i inozemnih pravnih subjekata koji se bave proizvodnjom ili trgovinom lijekova i medicinskih proizvoda. Također, u ime klijenata vodi komunikaciju s regulatornim tijelima u BiH i susjednim zemljama. Bavi se veleprodajom te obavlja razne posredničke aktivnosti i pruža različite usluge: zastupanje, registracija lijekova, medicinskih pomagala, distribucija kao i različite usluge u distribucijskom kanalu s ciljem da olakša razmjenu između proizvođača, posrednika i krajnih potrošača. Zahvaljujući punoj usluzi koju pružamo našim poslovnim partnerima, naš asortiman čine specifični programi farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda prepoznatljivih proizvođača koje ekskluzivno zastupamo i distribuiramo.

Naše kompetencije

Usmjerenost na partnere

usmjerenost-partneriStavljanje internih i eksternih klijenata/partnera u fokus poslovanja, razumijevanje njihovih potreba i zahtjeva te sposobnost pružanja personalizirane usluge visoke kvalitete. Otvorenost za promjene i unapređenja.

Usmjerenost na rezultat

usmjerenost-rezultatiNastojanje da se zadovolje i nadiđu komercijalni ciljevi. Iskazuje se brigom i usmjerenošću na učinkovitost i djelotvornost te stalnom sviješću o utjecaju na krajnji cilj postavljanjem standarda i stalnim praćenjem učinka pojedinca.

Življenje korporativnih vrijednosti

zivljenje-korp-vrijednostiAktivno i svakodnevno življenje i promoviranje korporativnih vrijednosti. Donošenje odluka u skladu s vrijednostima. Izgradnja odnosa unutar i izvan tvrtke koji je u skladu s vrijednostima.

Funkcionalne kompetencije

funkc-kompetencijeFunkcionalne kompetencije su usmjerene prema specifičnim funkcijskim porodicama poslova. Efikasnost, analitičnost, inovativnost i odlučnost: Sposobnost identifikacije izazova i relevantnih informacija, kao i generisanje alternativa.

Pregled usluga

Zastupanje

Obavljamo poslove zastupanja na teritoriju BiH, domaćih i inozemnih pravnih subjekata koji se bave proizvodnjom ili prodajom lijekova, medicinskih proizvoda, kozmetike sa posebnom namjenom, hrane za posebne medicinske potrebe i dodataka prehrani.

Uvoz i distribucija

Farmis osigurava isporuku lijekovima i medicinskim sredstvima višebrojnim segmentima unutar sistema zdravstvene zaštite te kozmetičkih proizvoda unutar apotekarske mreže.

Prodaja

Prodaja je u svojoj osnovi proces otkrivanja i zadovoljavanja potreba kupaca. Djelatnici prodaje nastoje prije svega steći naklonost kupca, slušati ga te na taj način mu iskazati poštovanje.

Konsalting

Ocjenjujemo vaše poslovne potencijale na složenom domaćem tržištu analizirajući relevantne parametre, poziciju konkurencije, pripremu marketinške strategije, kreiranje cijena i troškova, plan prodaje i marketinga i drugo.

Registracija

Registracija, obnova registracije i izmjene odobrenja za stavljanje u promet lijekova, medicinskih sredstava, kozmetike sa posebnom namjenom, hrane za posebne medicinske potrebe i dodataka prehrani.

Logistika

Brza i tačna obrada narudžbi kupaca – učestala i pouzdana dostava glavna je osobina logistike u Farmisu. Našim dostavnim vozilima dostavljamo robu unutar cijele BiH.

Marketing

Svojim klijentima obezbjeđujemo savremene koncepte marketing funkcije u okviru sa posebnim naglaskom na marketing farmaceutskih proizvoda do tržišta te post marketinške aktivnosti.

Farmakovigilancija

Visokoobrazovano, stručno i saradljivo osoblje sa svom potrebnom organizacijskom i tehničkom podrškom mogu odgovoriti na individualne potrebe svojih klijenata, u skladu sa važećom zakonskom regulativom u BiH.