UPIŠITE POJAM ZA PRETRAGU I PRITISNITE ENTER

Svjesni smo da svaku kompaniju čine ljudi!

Svojim uposlenicima pružamo ugodno profesionalno ozračje, kontinuiranu edukaciju i savremene tehničke pretpostavke kako bismo što kvalitetnije i efikasnije odgovorili zahtjevima tržišta. Zahvaljujući dobrim međuljudskim odnosima, profesionalnim vrijednostima i stalnom brigom za zadovoljstvo uposlenika, stvorili smo pozitivnu poslovnu klimu u kojoj svaki uposlenik sa jednakim entuzijazmom pristupa svojim radnim zadacima.

Ko smo mi?

Farmis d.o.o. je osnovan 2000. godine kao kćerka kompanije „Jadran“ galenski laboratorij d.d. Rijeka. Od samog početka, orijentisali smo se na kvalitet i postepeni rast što nas je već 15 godina održalo na turbulentnom domaćem tržištu. Poslujemo u skladu sa sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2008.

Šta radimo?

Naša je misija usmjeriti se na dva vitalna područja, zdravlje i ljepotu! Naša vizija je da nas prepoznate kao pouzdanog partnera u farmaceutskoj industriji, koji je sposoban da odgovori svim Vašim zahtjevima, te da budemo snažna i moderna veledrogerija prepoznatljiva po svom jedinstvenom imidžu i dodantim vrijednostima koje stvara za svog kupca.

Kuda idemo?

Naš slogan „Zdravi, lijepi, zadovoljni“ temeljno je načelo poslovanja! Svoju tržišnu prednost stekli smo poštujući vrijednosti, nade i vizije. Jedno od temeljnih načela je etikom vođeno poslovanje, jer se tako zadovoljavaju ključne vrijednosti: vjerodostojnost, pouzdanost, kompetentnost i čestitost. Osjećamo odgovornost prema kupcima, uposlenicima i cijeloj zajednici.

Vizija

Da nas prepoznate kao pouzdanog partnera u farmaceutskoj industriji, koji je sposoban da odgovori svim Vašim zahtjevima, te da budemo snažna i moderna veledrogerija prepoznatljiva po svom jedinstvenom imidžu i dodanim vrijednostima koje stvara za svog kupca. Tako ćemo povećati svoj udio na tržištu zadržavajući kvalitet proizvoda i usluga na evropskom nivou.

Misija

Naša je misija usmjeriti se na dva vitalna područja ljudskih potreba, zdravlje i ljepotu, preduvjete zdravog načina života. Misija postojanja i poslovanja firme Farmis d.o.o. ostvaruje se zadovoljavanjem potreba i želja zainteresiranih strana. Zaposleno osoblje i vlasnici svoje interese ostvaruju kroz postizanje potpunog zadovoljstva korisnika usluga uz zadovoljavanje potreba društvene zajednice. Neprestano ćemo se zalagati da ispunjavamo očekivanja naših korisnika, društvene zajednice kao i vlasnika i uposlenika čvrsto vjerujući u vlastite snage i sposobnosti.

Naši partneri